Typisch Terpstra: CX-3 model-upgrade voor € 0,- !!!

CX3 GTM CX3 TS

MAZDA CX-3 model-upgrade voor € 0,-

 

Typisch Terpstra! Wij trappen het nieuwe jaar af met een fantastisch voordeel op de Mazda CX-3! Nu leverbaar uit voorraad, de Mazda CX-3 Skyactive-G 120pk TS, TS+ en GT-M. Nu kunt u alleen bij Auto Terpstra rijden in een TS+ uitvoering voor nog minder dan de consumentenadviesprijs van een CX-3 S! En u rijdt een CX-3 GT-M uitvoering voor nog minder dan de consumentenadviesprijs van de TS+!

 

De CX-3 TS kost nu € 23.995,- RIJKLAAR, inclusief metallic lak

Deze uitvoering is onder andere voorzien van lichtmetalen velgen, LED-verlichting voor en achter, Airconditioning, zwarte stoffen bekleding en een Radio/ CD/ MP3 speler. De TS is prijstechnisch het meest aantrekkelijke uitrustingsniveau van de CX-3.
Nu rijklaar voor € 23.995,- . U profiteert van een korting van bijna € 3.000,- !

 

De CX-3 TS+ kost nu € 25.495,- RIJKLAAR, inclusief metallic lak

Deze uitvoering is voorzien van lichtmetalen velgen, LED-verlichting voor en achter, stoelverwarming voor met drie standen, Parkeersensoren, Automatische Airconditoning, DAB-tuner, een grootbeeld full color scherm voor Radio/CD/MP3 en bluetooth. De TS+ is een zeer comfortabel uitrustingsniveau op de CX-3. Wij kunnen dit voertuig voorzien van een af-fabriek navigatiesysteem voor slechts € 695,-!
Nu rijklaar voor € 25,495,- . U profiteert van een korting van bijna € 3.000,- !

 

De CX-3 GT-M kost nu € 27.995,- RIJKLAAR, inclusief metallic lak

Deze uitvoering is voorzien van 18″ grote lichtmetalen velgen (GT-M Diamond Cut), LED-verlichting voor en achter, stoelverwarming voor met drie standen, Parkeersensoren én camera, Automatische Airconditoning, DAB-tuner, een Active Driving Display, Lederen bekleding en grootbeeld navigatie. De GT-M is het absolute topmodel van de CX-3.
Nu rijklaar voor 27.995,- . U profiteert van een korting van bijna € 3.000,- ! Beschikbaar in de volgende kleuren: Soul Red en Crystal White Pearl.

Natuurlijk is het mogelijk om met deze auto te kiezen voor Private Lease. U rijdt de Mazda CX-3 TS al vanaf € 389,- per maand. Dit is op basis van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en onze actuele voorraad. Deze rijklaar prijzen zijn inclusief de Mazda CX-3 inruilactie welke momenteel actief is.

 

 

CX-3-gratis-upgrade-€0,-

telefoon

Wij nemen graag contact met u op