Introductie event nieuwe Mazda CX-5!

Wellicht heeft u al beelden voorbij zien komen van de vernieuwde Mazda CX-5. Deze nieuwe Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen.

 

Op donderdagavond 11 mei bent u vanaf 19:15 uur van harte welkom bij onze vestiging in Groningen om het allernieuwste model van Mazda van dichtbij te bekijken. De auto zal om 20:00 uur worden onthuld!

Met een vernieuwd uiterlijk laat Mazda zien hoe de details van het KODO design het verschil maken. Ook het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. De combinatie van kracht en efficiëntie van Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology is nog verder uitgewerkt, voor een intensere rijbeleving. Mens en machine worden één om het rijden ten volste te ervaren.

 

Tijdens de Mazda CX-5 introductieavond kunt u de auto in al zijn pracht en praal bekijken, wanneer deze op spectaculaire wijze zal worden onthuld. Uiteraard staat voor u tijdens deze

avond een hapje en een drankje klaar en zelfs voor muzikale omlijsting is gezorgd.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op 11 mei, treur dan niet. Ook op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei bent u van harte welkom om de nieuwe Mazda CX-5 te komen beleven!

Wilt u deze bijzondere gebeurtenis met ons komen vieren? Meld u dan hieronder aan. Wij hopen u te mogen begroeten in onze Mazda showroom op donderdag 11 mei aanstaande!

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Mazda Terpstra

 

 

 CX-5 advertentie Website