Junior Verkoopadviseur (Full Time)

(JUNIOR) VERKOOPADVISEUR

Mazda Terpstra is een officieel single-brand dealerbedrijf voor het merk Mazda in Groningen. Wij brengen producten en dienstverlening met één filosofie; kwaliteit, flexibiliteit en hoogstaande service ten dienste van onze relaties. Bij Mazda Terpstra werken 17 vaste medewerkers – in diverse afdelingen – aan hetzelfde resultaat; tevreden relaties! Hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen Mazda Terpstra. Dit noemen wij “Typisch Terpstra”.

Mazda Terpstra bestaat al ruim 50  jaar en deze ervaring resulteert in een zeer stabiele werkomgeving die kansen, ontwikkeling en persoonlijke groei biedt. Het werk is stimulerend en uitdagend, het tempo ligt soms hoog en bij Mazda Terpstra is geen dag hetzelfde.

 

Voor onze afdeling sales zoeken wij per direct een ambitieuze en gedreven

(Junior) Verkoopadviseur

De rol van verkoopadviseur is de afgelopen jaren flink veranderd en jij bent als geen ander in staat om hier goed invulling aan te geven. Jij weet dat de virtuele showroom minstens zo belangrijk is geworden als de ‘stenen’ verkoopomgeving en kunt daar goed de balans in aanbrengen. Je bent geïnteresseerd in moderne acquisitie en je weet ook in de social-media kanalen uitstekend de weg. Je legt op een natuurlijke en bij ons merk passende manier contact met prospects. Eenmaal in de showroom, genieten jouw gasten een warme ontvangst en een persoonlijke, dynamische beleving.

 

Taakomschrijving:

Een auto configureren tot in de kleinste details? Een competitieve en keurig verzorgde offerte? Jij doet er alles aan om het onze klanten volledig naar de zin te maken. En dat stopt natuurlijk niet na het zetten van de handtekeningen onder een verkoopcontract! Jij weet uitstekend het evenwicht te vinden tussen vrijblijvend adviseren enerzijds en daadkrachtig resultaatgericht handelen anderzijds.  In deze functie adviseer je onze klanten over zowel nieuwe Mazda’s als over onze jong-gebruikte Mazda- en andere occasion modellen.

 

Heb jij het in je?

  • Je bent klantvriendelijk, flexibel en communicatief sterk. Je stapt graag op klanten af om vanuit jouw enthousiasme samen op zoek te gaan naar zijn of haar nieuwe droomauto. Luisteren en de juiste vragen stellen zijn jouw USP’s!
  • We hoeven jou niet elke keer opnieuw te vragen om dingen te doen; jij ziet het werk liggen en pakt dat vlot en goed op;
  • Je hebt een opleiding (bijna) afgerond in een commerciële richting;
  • Je wilt uitgroeien tot vak-volwassen verkoopadviseur en bent er helemaal klaar voor om dit doel te gaan bereiken;
  • Je ziet er vlot en representatief uit en je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Je Engels is goed;
  • Je werkt graag op zaterdag waardoor je één doordeweekse dag vrij bent;
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken en levert een positieve bijdrage aan de goede sfeer binnen de groep van ruim 17 collega’s;
  • Je bent woonachtig in de regio Groningen.

Op Mazda Terpstra kun je rekenen:

 

Wij bieden jou een mooie kans om mee te groeien met ons prachtige bedrijf. Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij een aansprekende functie binnen een sterk, zeer klantgericht en moderne dealerbedrijf. Natuurlijk ga je in een nieuwe Mazda rijden, voorzien van veel opties en dikke velgen. Maar het belangrijkste is, dat er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen een enthousiast team.  Herken je jezelf in deze veelzijdige en uitdagende baan? Ben jij de TOPPER, die weet dat de klant van vandaag perfectie tot in de details wenst en deze klant tevreden kan stellen door zijn vakmanschap? Dan zien wij jouw sollicitatie met CV graag tegemoet! Dit kan per e-mail aan Mw. G. Terpstra-Koenes (greetje@autoterpstra.nl) of per post aan Mazda Terpstra Groningen B.V. t.a.v. Mw. G. Terpstra-Koenes, Rostockweg 4 – 9724 HG – Groningen