Nieuwe Mazda CX-5

Eigen kijk, eigen kracht

Ervaar hoe je eigen kijk en eigen kracht één worden met de nieuwe Mazda CX-5. Mazda zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Al vanaf de introductie van de CX-5 in 2012 is dit model een zeer populaire SUV. Het model is jaarlijks verfijnd om de berijders de optimale beleving te bieden. Ook heeft de ANWB de Mazda CX-5 uitgeroepen tot auto met de allerbeste restwaarde van Nederland. De geheel nieuwe Mazda CX-5 is de overtreffende trap. Geheel opnieuw vormgegeven en nóg hoogwaardiger afgewerkt dan ooit tevoren!

Design

Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort. De mooiste materialen en de meest dynamische lijnen, waardoor het lijkt alsof de auto in beweging is, ook als hij stilstaat.

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook is de nieuwe Mazda CX-5 uitgerust met G-Vectoring Control, waardoor nog meer controle over de auto ontstaat.

Mens en machine één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is ontworpen vanuit de bestuurder. Natuurlijk blijf je verbonden met de buitenwereld met MZD Connect, een geïntegreerd systeem voor communicatie en navigatie.

Bestel de nieuwe Mazda CX-5 2017 nu!

Mazda Terpstra biedt u nú al de mogelijkheid om een order te plaatsen. Wij bestellen de auto dan meteen bij de fabrikant. U heeft volledige keuze ten aanzien van kleuren en uitvoeringen. Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

 

 

Vragen?

Auto inruilen?

telefoon

Wij nemen graag contact met u op