Nieuwe Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

 

Eigen kijk, eigen kracht

Ervaar hoe je eigen kijk en eigen kracht één worden met de nieuwe Mazda CX-5. Mazda zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen.

 

Design

Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

 

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is.

 

Bestuurder en auto één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de beste en is ontworpen vanuit de bestuurder. Natuurlijk blijf je verbonden met de buitenwereld met MZD Connect, een geïntegreerd systeem voor communicatie en navigatie.

 

Bestel de nieuwe Mazda CX-5 2017 binnenkort

Mazda Terpstra biedt u nú al de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen. Wij bestellen de auto dan meteen bij de eerste lichting. U heeft volledige keuze ten aanzien van kleuren en uitvoeringen. Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!