De nieuwe Mazda6

16 mei 2018


2018-Mazda6-19-2055-default-large

Deze zomer komt het nieuwe vlaggenschip van Mazda op de markt. De nieuwe Mazda6 onderscheidt zich op een tal van fronten van het voorgaande model. Mazda heeft met het nieuwe model de nadruk gelegd op een nog rijkere basisuitrusting en een afwerking van de meest hoogwaardige materialen.

De nieuwe Mazda6 verschijnt als sedan en als Sportbreak en wordt leverbaar in twee uitvoeringen, de Essence en de Signature. Beide uitvoeringen beschikken standaard al over een zeer hoog uitrustingsniveau. De bestuurder heeft ook bij het ontwerp van de nieuwe Mazda6 centraal gestaan. Het rijplezier staat immers bij Mazda voorop en dat vindt u in elk detail van de nieuwe Mazda6 terug.

Ook op het gebied van de motorisering is het nodige veranderd. De motoren voldoen aan de nieuwste milieueisen en sommige motoren zijn krachtiger geworden dan voorheen. Hierdoor is Mazda met de nieuwe Mazda6 nog beter in staat de zakelijke markt te bedienen.

Binnenkort kunt u de nieuwe Mazda6 in onze showroom verwachten. Mocht u alvast meer willen weten neemt u dan contact met ons op middels het contactformulier hieronder of stuur een e-mail naar verkoop@autoterpstra.nl.

 

Nieuws

NewMazda6 16-05-2018
De nieuwe Mazda6

Deze zomer komt het nieuwe vlaggenschip van Mazda op de markt. De nieuwe Mazda6 onderscheidt zich…

Lees meer
Accessoires CX-3 26-04-2018
Accessoires

Haal meer uit je Mazda met originele accessoires! Maak van jouw Mazda jouw unieke Mazda. Mazda…

Lees meer
VX-15200551 27-03-2018
€ 2000,- extra inruilwaarde op een nieuwe Mazda3

Extra inruilwaarde op de Mazda3 Ruil uw auto nu in op een nieuwe Mazda3. Want bij aanschaf…

Lees meer