Mazda MX-5 SAKURA

171213-Mazda-Showroom-MX5-Sakura

Mazda MX-5 SAKURA

Van deze ‘limited version’ van de Mazda MX-5 komen slechts 25 stuks beschikbaar voor de Nederlandse markt. Maar niet alleen zijn beperkte oplage maakt deze Mazda MX-5 SAKURA uniek. Deze prachtige roadster onderscheidt zich van elke andere MX-5 door zijn dieprood gekleurde ‘Dark Cherry’ kap. Een verwijzing naar de kleur van de herfstbladeren van de Sakura, oftewel kersenboom. De bloeiperiode van de kersenboom is kort en hevig, net zoals (het genieten van) het leven. De vergelijking met het genieten van het leven gaat dan ook prima op voor de echte MX-5 rijder.

Het interieur is evenzo onderscheidend: het in ‘Tan’ leder uitgevoerde interieur onderstreept het gevoel van exclusiviteit. Tussen de voorstoelen vindt u de genummerde badge waarmee de exclusiviteit van de gelimiteerde oplage nog eens wordt benadrukt.

De 16 inch lichtmetalen velgen in de ‘Bright Dark’ uitvoering versterken de dynamiek en sportiviteit van de Mazda MX-5 SAKURA. De wagen is verder voorzien van parkeersensoren achter, Bose premium-audiosysteem met 9 speakers, adaptieve bochtenverlichting (AFLS), Smart Keyless Entry en een geïntegreerd navigatiesysteem.

De Mazda MX-5 SAKURA is uitsluitend te verkrijgen in de kleuren Snowflake White Pearl, Machine Grey Metallic en Jet Black Mica.

MX-5_Sakura_Bose_Soundsystem MX-5_Sakura_Stoffverdeck_dunkelrot Sakura_Lederausstattung_beige

 

Nieuws

NewMazda6 16-05-2018
De nieuwe Mazda6

Deze zomer komt het nieuwe vlaggenschip van Mazda op de markt. De nieuwe Mazda6 onderscheidt zich…

Lees meer
Accessoires CX-3 26-04-2018
Accessoires

Haal meer uit je Mazda met originele accessoires! Maak van jouw Mazda jouw unieke Mazda. Mazda…

Lees meer
VX-15200551 27-03-2018
€ 2000,- extra inruilwaarde op een nieuwe Mazda3

Extra inruilwaarde op de Mazda3 Ruil uw auto nu in op een nieuwe Mazda3. Want bij aanschaf…

Lees meer