Mazda MX-5 SAKURA

171213-Mazda-Showroom-MX5-Sakura

Mazda MX-5 SAKURA

Van deze ‘limited version’ van de Mazda MX-5 komen slechts 25 stuks beschikbaar voor de Nederlandse markt. Maar niet alleen zijn beperkte oplage maakt deze Mazda MX-5 SAKURA uniek. Deze prachtige roadster onderscheidt zich van elke andere MX-5 door zijn dieprood gekleurde ‘Dark Cherry’ kap. Een verwijzing naar de kleur van de herfstbladeren van de Sakura, oftewel kersenboom. De bloeiperiode van de kersenboom is kort en hevig, net zoals (het genieten van) het leven. De vergelijking met het genieten van het leven gaat dan ook prima op voor de echte MX-5 rijder.

Het interieur is evenzo onderscheidend: het in ‘Tan’ leder uitgevoerde interieur onderstreept het gevoel van exclusiviteit. Tussen de voorstoelen vindt u de genummerde badge waarmee de exclusiviteit van de gelimiteerde oplage nog eens wordt benadrukt.

De 16 inch lichtmetalen velgen in de ‘Bright Dark’ uitvoering versterken de dynamiek en sportiviteit van de Mazda MX-5 SAKURA. De wagen is verder voorzien van parkeersensoren achter, Bose premium-audiosysteem met 9 speakers, adaptieve bochtenverlichting (AFLS), Smart Keyless Entry en een geïntegreerd navigatiesysteem.

De Mazda MX-5 SAKURA is uitsluitend te verkrijgen in de kleuren Snowflake White Pearl, Machine Grey Metallic en Jet Black Mica.

MX-5_Sakura_Bose_Soundsystem MX-5_Sakura_Stoffverdeck_dunkelrot Sakura_Lederausstattung_beige

 

Nieuws

images 29-01-2018
Inruilactie Mazda2

  Mazda biedt u tijdelijk een extra inruilwaarde van maar liefst € 1500,-. De Mazda 2…

Lees meer
MPL stop met dromen 29-01-2018
Rijd nu de compleet uitgeruste Mazda2 Dynamic voor € 289,- per maand!

De prijzen voor Mazda Private Lease van de Mazda2 zijn verlaagd! U rijdt nu een Mazda2…

Lees meer
nieuwe-mazda-cx-5_leatherblack 05-12-2017
Voorraad-voordeel op de Mazda CX-5

Voorraad-Voordeel op de Mazda CX-5 Terpstra Groningen geeft GRATIS pakketten weg op de Mazda CX-5! Pak hier uw…

Lees meer