Ontdek de nieuwe Mazda6

13 juli 2018


 new-mazda6-18-1 mazda-6-2018-15

 

De Mazda6 is in de zomer van 2018 volledig vernieuwd en is nu nog completer uitgerust met comfort- en veiligheid verhogende opties. We onderscheiden nu twee uitrustingsniveaus van de Mazda6 sedan en de Mazda6 Sportbreak. De Mazda6 sedan  en Mazda6 Sportbreak zijn leverbaar als Essence en als Signature.

De Essence uitvoering  is een basisuitvoering die dusdanig rijk is uitgerust dat de term basisuitvoering eigenlijk niet meer van toepassing is. Want een achteruitrijcamera, verkeersbordenherkenning, een geïntegreerd navigatiesysteem, een in zones gescheiden climate control, Mazda Radar Cruise Control, Lane Keep Assist, DAB+ digitale autoradio en een Active Driving Display (projectie van relevante rij-informatie in de voorruit) is standaard aanwezig op elke Mazda6. Deze opsomming is slechts een deel van de lange lijst van standaardvoorzieningen.

Daarnaast kan de Essence uitvoering nog worden voorzien van de volgende uitrustingspakketten:

  • Essence & Business Comfort Choice
  • Essence & Aesthetic Choice
  • Essence & Aesthetic Black Leather Choice
  • Essence & Aesthetic White Leather Choice

De Signature uitvoering heeft de meest complete uitrusting. Deze uitvoering beschikt over dezelfde uitrusting als de Essence & Aesthetic Choice maar dan ook nog met een luxe donkerbruin  Nappa-lederen interieur, LED-verlichting in het interieur, een randloze binnenspiegel, donkere hemelbekleding, Signature-elementen, Japans Sen-houten elementen, suède- en aluminium elementen in het interieur, een uiterst stijlvolle, in Gun Metal uitgevoerde, grille en een in hoogglans-zwart uitgevoerd accent in de achterbumper.

De Mazda6 is leverbaar vanaf € 36.990,-. Voor € 1.500,- meer rijdt u de Mazda6 Sportbreak. Wilt u meer weten over de uitrusting van de Essence, de Signature  of de additionele uitrustingspakketten neemt u dan contact met ons op of stap gerust eens onze showroom binnen.

Nieuws

VX-15200551 01-10-2018
Mazda3 GT-M nu met € 2.000,- extra inruilwaarde

Koop nu een nieuwe Mazda3 en ontvang tot 31 december 2018 € 2.000,- extra inruilwaarde! De…

Lees meer
Mazda2 3-4 bewerkt Fitted 04-09-2018
Rijd nu de compleet uitgeruste Mazda2 Dynamic+ voor € 279,- per maand!

Wilt u de Mazda2 privéleasen? Dat kan. Want met Mazda Private Lease rijdt u zorgeloos! U…

Lees meer
small mazda-apple-carplay-jul18 08-08-2018
Apple Carplay

Goed nieuws voor alle I-Phone gebruikers want Apple Carplay is nu ook beschikbaar voor alle Mazda’s…

Lees meer